malee massage gratis dating

door het massatoerisme aangetast. In de omgeving van de grotten bevinden zich diverse restaurantjes waar je van een eerlijke, smaakvolle en goedkope lunch kunt genieten. Vanuit Chiang Mai kun je ook met de bus die naar Fang gaat in het centrum van Chiang Dao uitstappen. Bij avond kun je bijna altijd genieten van de werkelijk schitterende sterrenhemel en dan zal het je duidelijk worden waarom Chiang Dao de stad van de sterren wordt genoemd. Legende, volgens een Thaise legende woonde er duizend jaar geleden een kluizenaar die in het diepste van de grot begraven moet liggen.

De grotten: Malee massage gratis dating

Voor de normale bezoeker zijn de twee elektrisch verlichte grotten Tham Phre Nawn en Tham Seua Dao, respectievelijk 360 en 540 meter lang, toegankelijk. Midden in de natuur kun je daar overnachten en in de avonduren genieten van een overweldigende sterrenhemel. Daar staan altijd wel een paar mannen met bromfietsen paraat om je voor een luttel bedrag naar de grot te brengen. Overnachtingsmogelijkheden, op loopafstand van de grot bevinden zich onder meer het mini resort. Volgens de sage zou eenieder, die ook maar het kleinste stukje rots uit een van de grotten verwijdert, gedoemd zijn om te verdwalen in het labyrint van gangen. Behalve deze kluizenaar bevinden zich in het binnenste van de grot ook nog een onsterfelijke heilige olifant, een mystiek meer, en een massief gouden Boeddha. Even buiten Chiang Dao op de weg naar Fang, ligt ook nog een aardig aan de grote weg gelegen onderkomen, het Kanya Boutique hotel. Daar sla je links af en dan is het nog 5 kilometer naar de grot. Menige druipsteenformatie ziet werkelijk als zodanig uit en bij andere heb je een klein beetje fantasie nodig. .

Videos

AdultMemberZone - Cost of free massage is getting the masseur s load. Een vijftal grotten zijn in kaart gebracht en de langste, Tham Maa, heeft een lengte van bijna zeven en een halve kilometer. Voor slechts 350 baht heb je er een nette en schone kamer. De weg er heen, vanuit Chiang Mai is het met eigen vervoer een peulenschil en rij je via Mae Rim en Mae Tang via route 107 naar het centrum van Chiang Dao. Kijk ook even bij de diverse kraampjes met planten en heilzame wortels. Ongeveer 75 kilometer ten noorden van Chiang Mai ligt, omgeven door vele Hilltribe vestigingen, de plaats Chiang Dao (Stad van de sterren). Deze grotten hebben een lengte van maar liefst dertien kilometer en lopen onder de reeds van ver zichtbare berg, Doi Chiang Dao, door. Althans zo gaat het verhaal. Migraine of transpirerende voeten, geheid dat er wel iets voor jouw kwaaltje bij zit. malee massage gratis dating

En tanke på “Malee massage gratis dating”

Lämna Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *